APK keuring

Uw auto moet nu eenmaal onderhouden worden. Jaarlijkse keuring voor de APK, periodieke onderhoudsbeurten, eventueel een reparatie als gevolg van schade…het liefst brengt u uw auto dan naar een garage waar u erop kan vertrouwen dat alles perfect wordt geregeld. En natuurlijk ook zonder daarmee al te veel geld kwijt te zijn. Breng daarom eens een bezoek aan de werkplaats van Auto Contact voor deskundig auto onderhoud in Bladel. Ons enthousiaste team van vakkundige medewerkers staat elke dag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor onder andere aircoservice, autobanden, auto-onderdelen, auto-reparatie en een kleine of een grote beurt.

Geen financiële verrassingen bij auto onderhoud

Allereerst stellen we de diagnose met behulp van onze diagnose-apparatuur. Op die manier lezen we de historie uit van alle auto’s die wij in onderhoud hebben of ter reparatie worden aangeboden. Hierdoor werken we snel en efficiënt en dat levert u weer lagere kosten op. We zijn in staat om voor alles een oplossing te vinden en kiezen hierbij altijd voor wat het beste is voor u. Voordat we overgaan tot reparatie, nemen we bij onverwacht hoge kosten direct contact met u op. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan als u uw auto weer komt ophalen.

Gekwalificeerd personeel voor auto onderhoud

De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in rap tempo op. Ook al hebben onze medewerkers een gedegen opleiding en bakken met praktijkervaring, bijscholing is en blijft een must. Zij volgen dan ook regelmatig extra cursussen om bij te blijven bij al deze ontwikkelingen. Op die manier zijn zij altijd in staat om uw auto op de juiste manier te onderhouden, te keuren en te repareren. Ook een auto die u koopt in onze showroom, wordt door onze medewerkers volledig nagekeken en correct aan u afgeleverd.

Mogelijk gemaakt door Mobilox