Airco onderhoud jaarlijkse controle

Rijdt u in een auto die beschikt over airconditioning? Dan is het van belang dat dit airco systeem goed onderhouden wordt. Bij Auto Contact kunt u terecht voor het jaarlijkse airco onderhoud van uw voertuig. Als gevolg van lekkage en verlies van het circulerende koudemiddel, verslechtert uw systeem al snel. Als u dan geen airco onderhoud laat uitvoeren, kunt u te maken krijgen met een defect aircosysteem. De kosten voor reparatie bedragen al snel zo’n €500,-. Maak daarom een afspraak bij ons en vraag om deskundig advies betreffende het airco onderhoud van uw auto.

Stek-erkend en thuis in alle merken

Wij zijn een Stek-erkend bedrijf, wat inhoudt dat we thuis zijn in alle merken op het gebied van airconditioning in auto’s. Met deze certificering dragen wij uit dat we voldoen aan de gestelde wettelijke eisen volgens het F-gassenbesluit en dat kwaliteit, veiligheid, milieu en transparantie gewaarborgd zijn in onze werkzaamheden. Waardoor u weer verzekerd bent van deskundig airco onderhoud voor uw vervoermiddel.

Airco onderhoud: laat tijdig checken

Dankzij het aircosysteem in uw auto wordt de temperatuur geregeld en neemt de luchtvochtigheid af. Het koudemiddel dat in het systeem zit verdampt langzaam of kan weglekken. Lekkage langs het rubber zorgt ervoor dat het koudemiddel tussen de vijf en tien procent per jaar afneemt. Gevolg? Drukverlies, zodat uw auto minder koele lucht afgeeft. Merkt u dat dit het geval is of neemt u geurtjes en een muffe lucht waar? Een servicebeurt voor uw airco (onderhoud aan het systeem) voorkomt eventuele problemen.

Wilt u ook het airco onderhoud van uw auto aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom langs in onze werkplaats in Bladel.

Mogelijk gemaakt door Mobilox