Vakkundige autoreparatie

Een van de onderdelen binnen onze tak van auto onderhoud is autoreparatie. In Bladel vindt u onze werkplaats die van alle benodigde apparatuur is voorzien. Zo zorgen wij ervoor dat de stukken aan uw auto op een vakkundige manier worden gerepareerd. Met behulp van geautomatiseerde systemen (Snap on en Bosch) kunnen wij de historie van alle auto’s inlezen. Een storing is dan razendsnel opgezocht en opgelost.

Snelle autoreparatie tegen lage prijzen

We maken in onze werkplaats gebruik van universele onderdelen. Een deel daarvan hebben we op voorraad. Is een bepaald onderdeel niet in onze werkplaats aanwezig, dan bestellen we deze snel zodat uw auto niet te lang in onze garage hoeft te staan en u weer snel de weg op kunt. We kiezen altijd voor de best mogelijk oplossing voor uw situatie en kunnen alles repareren. Ook zijn we gespecialiseerd in het repareren van airco-systemen.

Uitstekende service

Uw auto is bij ons in vertrouwde handen en na een schade zorgen wij snel voor een vakkundige autoreparatie. U heeft de mogelijkheid om tijdens de reparatie gebruik te maken van een leenauto, zodat u ook tijdens de autoreparatie uiterst mobiel blijft. Maar onze service gaat verder dan dat. Staat u met pech langs de weg, dan kunt u onze handige ophaalservice inschakelen. Voor u een uitkomst, voor ons de normaalste zaak van de wereld!

Wilt u ook de voordelen van autoreparatie in Bladel bij Auto Contact aan den lijve ondervinden? Maak dan een afspraak op 0646324932

Mogelijk gemaakt door Mobilox