Grote beurt

U ontkomt er niet aan om uw auto regelmatig van onderhoud te voorzien. Sommigen kunnen dit zelf, maar de meeste mensen gaan toch voor het onderhoud van hun auto naar een autogarage. Naast een APK-keuring en een kleine beurt, zult u ook periodiek voor een grote beurt uw auto naar de garage moeten brengen. Als u in Bladel of de omgeving daarvan woont, bezoek dan eens Auto Contact. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en hebben deskundig personeel in onze garage die de grote beurt van uw auto perfect kunnen verzorgen.

Wanneer een grote beurt?

Het is lastig te zeggen wanneer uw auto precies toe is aan een grote beurt. Het maakt bijvoorbeeld uit hoeveel kilometers u rijdt op jaarbasis, wat voor soort auto u rijdt en hoe oud uw auto is. Bovendien is er (vooral bij nieuwere auto’s) niet meer echt sprake van een verschil tussen een kleine en een grote beurt voor uw auto. De onderhoudsintervallen worden steeds groter, waardoor de grenzen tussen deze soorten van onderhoud langzaam maar zeker vervagen.

Waaruit bestaat een grote beurt voor uw auto?

Een grote beurt is eigenlijk een uitbreiding van de kleine onderhoudsbeurt met wat extra werkzaamheden. Veelal wordt een grote beurt uitgevoerd op basis van het aantal gereden kilometers. Bij een grote beurt worden een aantal cruciale punten van uw auto gecontroleerd. U moet dan denken aan de controle van vloeistoffen, remmen en banden. Behalve de standaard werkzaamheden als olie verversen en het vervangen van het oliefilter, kunnen er in een grote beurt ook onderhoudswerkzaamheden en/of slijtagereparaties plaatsvinden.

Wilt u ook een grote beurt voor uw auto? In Bladel en omgeving kunt u prima terecht bij Auto Contact Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Mogelijk gemaakt door Mobilox