Kleine beurt

Wie een auto rijdt, zal regelmatig zijn of haar auto van onderhoud moeten voorzien. Dit kunt u veelal niet zelf en daarvoor klopt u dan aan bij een autogarage. Er zijn verschillende soorten van onderhoud denkbaar. Zo is er de periodieke APK-keuring maar het kan ook zijn dat uw auto aan een onderhoudsbeurt toe is. Een van de onderhoudsbeurten waar u bij ons voor terecht kunt is de kleine beurt.

Wanneer een kleine beurt?

Er is niet echt een exacte regel die aangeeft wanneer uw auto toe is aan een kleine beurt. Elke auto is immers anders en verkeert in een andere staat van dienst. Het maakt nogal een verschil of uw auto 5 of 25 jaar oud is, hoeveel kilometers u op jaarbasis rijdt en het type auto waarmee u over de weg rijdt. Gelukkig hebben de meeste autobezitters wel een onderhoudsboekje in de auto liggen. Hierop kunnen we precies zien welk onderhoud in het verleden verricht is en welk onderhoud nu noodzakelijk is voor uw auto.

Wanneer moet u een kleine beurt laten uitvoeren?

Als wij een kleine beurt aan uw auto geven, dan worden alle vitale functies en onderdelen van uw auto nagelopen. Enkele vaste onderdelen van onze kleine beurt zijn onder andere: olie verversen, oliefilter vervangen, peil van andere vloeistoffen controleren, de conditie bekijken van uw remmen, verlichting, schokdempers, uitlaat, accu, luchtfilters en ruitenwissers. Als er gebreken aan het licht komen die buiten de gebruikelijke werkzaamheden van de kleine beurt voor uw auto vallen, dan overleggen we met u alvorens we dit herstellen.

Ook een kleine beurt voor uw auto laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen in onze werkplaats in Bladel.

Mogelijk gemaakt door Mobilox